Werkwijze m.b.t. zorgprofessionals

Wat kunnen wij betekenen voor de...

Zorgprofessional

Als huisarts, wijkverpleegkundige, praktijkondersteuner, casemanager, mantelzorgconsulent, medewerker zorginstelling, arboarts of bedrijfsarts weet u als geen ander hoe belastend het geven van mantelzorg kan zijn voor de gezondheid van een mantelzorger en hun omgeving.
Door het bieden van ondersteuning en het tijdelijk overnemen van regeltaken kan een mantelzorger de zorg makkelijker volhouden. Wellicht dat u vanuit uw functie al de nodige ondersteuning biedt. Mijn diensten kunnen daar een goede aanvulling op zijn. Graag zoek ik de samenwerking op met zorgprofessionals om er voor te zorgen dat mantelzorgers weer overzicht en tijd voor zichzelf krijgen. 

Als u mantelzorgers tegenkomt in uw praktijk die overbelast dreigen te raken of die met (complexe) vragen zitten, kunt u ze altijd doorverwijzen naar een mantelzorgmakelaar.  

Voor gezondheidscentra, arbodiensten, huisarts- en fysiotherapiepraktijken is het mogelijk om een inloopspreekuur van de mantelzorgmakelaar in te zetten als extra service voor uw patiënten en/of medewerkers.

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden, kunt u contact met mij opnemen.

Happy senior female in wheelchair and her husband near by
Meer weten?

Neem contact op


Ghislaine Wolters | 06 22 40 53  75 | info@woltersmzm.nl
Torenroth 2, 6039 HA Stramproy

Scroll naar top