Over mij

Ik ben Ghislaine Wolters

Al enige tijd zocht ik naar een manier om me meer te kunnen inzetten voor anderen. 

In 2019 vond ik eindelijk wat ik zocht, een opleiding tot Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner, waarbij ik anderen kan ondersteunen bij wat ik het liefste doe, namelijk het uitzoeken, regelen en uitvoeren van vraagstukken.

 

Ik vind het belangrijk om er voor jou, de mantelzorger te zijn. Een luisterend oor. Iemand die duidelijkheid kan geven over de wet en regelgeving, zaken kan regelen en je hulpvragen in kaart kan brengen. Een betrouwbare contactpersoon die alle opties binnen welzijn, wonen, zorg, werk en inkomen overziet en deze op een begrijpelijke manier kan toelichten. Als onafhankelijke mantelzorgmakelaar zoek ik naar de meest praktische opties die jou kunnen helpen om weer lucht te krijgen in een vaak belastende situatie.

Samenwerking

Ik werk nauw samen met collega mantelzorgmakelaars om er zeker van te zijn dat we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden aan mantelzorgers die dit nodig hebben. Door het combineren van onze kennis, kunde en ervaring vormen we een sterk team. Tijdens vakanties en afwezigheid zullen wij elkaar vervangen, zodat je altijd verzekerd bent van goede ondersteuning.

GWoltersmzmnov2020
Kwaliteitsregistratie

In 2019 heb ik de post-HBO opleiding tot gecertificeerd Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner met succes afgerond. Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM) en de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners (BCMB). Tevens sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van Registerplein.  Door middel van scholing en intervisie is mijn kennis up-to-date en garandeer ik u een gedegen dienstverlening.

Meer weten?

Neem contact op


Ghislaine Wolters | 06 22 40 53  75 | info@woltersmzm.nl
Torenroth 2, 6039 HA Stramproy

Scroll naar top