Maak kans op een begeleide sessie BordjeVol, verlengd!!

Na het ontvangen van alle aanmeldingen, heb ik de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld. Bedankt voor alle leuke reacties!

Ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg op 10 november 2020 wil ik graag mantelzorgers in de regio Midden Limburg een hart onder de riem steken. Dit doe ik door begeleide sessies Bordje Vol weg te geven. Nu zeg je wellicht, BordjeVol, wat is dat?

BordjeVol helpt je spelenderwijs in te schatten welke activiteiten energie opleveren, energie kosten, en maakt concreet waar in het sociale netwerk naar hulp gezocht kan worden.  “Er is van alles in gang gezet, en dat heeft lucht gegeven. Ik ben van plan om de situatie zelf goed te bewaken en als het nodig is weer de kaarten van BordjeVol erbij te pakken.” Een mantelzorger na het doorlopen van BordjeVol.

Wil je kans maken op 1 van de sessies, stuur me dan uiterlijk 20 november 2020 een bericht via mail, het contactformulier, via een persoonlijk bericht op facebook, of via Linkedin. Als je een sessie gewonnen hebt, krijg je van mij persoonlijk reactie. Deelname is geheel vrijblijvend.

Scroll naar top